Sve je počelo još 2006. godine kada je šačica entuzijasta i ljudi s vizijom osnovala Promo logistiku, firmu za pružanje logističke potpore različitim promotivnim aktivnostima. Vođeni sloganom „Uz nas sve je moguće!“ nalazili smo rješenja i tamo gdje ih naizgled nije bilo. Težili smo klijentima ponuditi više, pa smo s vremenom proširili i našu ponudu.

Nakon niza koncertnih turneja, promocija i evenata, pred nama se našao malo drugačiji izazov. Klijent je poželio da svjetlosnu čaroliju stvorimo i za njemu najvažniji dan u životu – njegovo vjenčanje.

Bio je to početak jednog novog dijela našeg poslovanja – rasvjete za vjenčanja. Znanje, oprema i želja da pružimo više i bolje, već su postojali, trebalo je samo naučiti prepoznati želje mladenaca i rezultat je jedinstvena svjetlosna čarolija.

Danas iza sebe imamo brojna iskustva u kreiranju rasvjete za vjenčanja. Mnogi mladenci su nam ukazali povjerenje i svojom svjetlosnom čarolijom bili smo dio njihovog velikog dana. Povjerenje, želje i vizije mladenaca , i na kraju, njihova vjenčanja, potaknuli su nas da i dalje idemo naprijed i ponudimo još više čarolije, da ponudimo svjetlosnu bajku.